Tech

Luxus okosóra Svájcból: a TAG Heuer is halad a korral

A TAG Heuer, a Google és az Intel közösen svájci okosórát fejlesztenek.

A TAG Heuer, a Google és az Intel bejelentette együttműködését egy az Intel technológiáján és az Android Wear szoftveren alapuló svájci okosóra kifejlesztésére. A svájci óragyártók és a Szilícium-völgy vállalatai közti együttműködésben a cégek egyesítik a luxusóra-készítés, illetve a szoftver- és hardvergyártás területén meglévő szakértelmüket.

Az együttműködést a Baselworld óra és ékszerkiállításon jelentették be hivatalosan, még pedig a TAG Heuer standjánál tartott sajtókonferencián. A bejelentésen ott volt Jean-Claude Biver, az LVMH Csoport Óra Divíziójának elnöke és a TAG Heuer vezérigazgatója, David Singleton, az Android Wear Műszaki Igazgatója, valamint Michael Bell, az Intel vezérigazgató-helyettese és az Új Eszközök Csoport ügyvezető igazgatója.

A vállalatok együtt fognak kifejleszteni egy olyan terméket, amely a viselője számára egyszerre számít luxuscikknek, valamint mindennapos használati eszköznek is a viselője számára. A cél egy olyan csúcstermék létrehozása, mely egyesíti a kaliforniai Szilícium-völgyből és a svájci La Chaux-de-Fondsban található Óra-völgyből érkező innovációt, kreativitást és dizájnt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik