Tech

A Samsung beveti a cukiság-fegyvert

Egyedi külcsínű akkumulátor csomagok hívják fel a figyelmet négy veszélyeztetett állatfaj védelmére.

A Samsung bejelentette, hogy forgalomba hozza Animal Edition akkumulátor csomagjait, amelyek négy veszélyeztetett állatfajt illusztrálnak a “Charge the Life” kampány részeként. A vállalatnak ezzel az a célja, hogy felhívja a figyelmet a veszélyeztetett állatfajok védelmére.

 

Az Animal Edition akkumulátor csomagok kétféle kivitelben lesznek elérhetőek. A 8400 mAh-s akkumulátor csomag kapacitása az új Samsung Galaxy S6 akkumulátor kapacitásának több mint háromszorosa lesz, míg a 11300 mAh-s akkumulátor csomag több mint négyszeres kapacitással bír. A 8400 mAh-s akkumulátor csomagon a kispanda és a sivatagi róka jelenik meg, míg a 11300 mAh-s akkumulátor csomagon az óriás panda és az arany majom látható.

 

Az Animal Edition akkumulátor csomagok töltési szint kijelzővel is rendelkeznek, és képesek egy időben két készüléket is tölteni. Továbbá, az interaktív “Charge the life” mobil alkalmazás használatakor, amely elérhető a Google Play és a Samsung Galaxy Apps áruházakban, a töltési szint emelkedésével a veszélyeztetett állatfaj képviselője is életre kel telefonunk kijelzőjén.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik