Tech

Videón a legdurvább ejtőernyős trükkök

Íme egy összeállítás a legdurvább ejtőernyős trükkökről: ha lehet, senki ne próbálja ki élőben, hiszen a kisfilmen is csak egy videójáték részleteit látjuk.

Márciusban PC-re is megjelenik a konzolokon már egy éve hódító Grand Theft Auto V, az eddigi legdrágábban készült, és legnagyobb bevételt hozó videójáték. Az alapvetően “gengszterszimulátor” kategóriába sorolható játékban egy csomó olyan dolgot is csinálhatunk, ami nem kapcsolódik közvetlenül az alvilági élethez, ezek egyike az ejtőernyős ugrás. Egy játékos most videón gyűjtötte össze annak bizonyítékait, hogy – legalábbis virtuálisan – a maximumot képes kihozni a szabadesésből.

Olyan precíziós ugrásokat hajtott végre a játékban, amelyekben embernél alig nagyobb réseken siklik át úgy, hogy tökéletes pontossággal időzíti az ernyő kinyitását. A legdurvább momentum minden bizonnyal a videó végére hagyott pillanat, amikor egy vadászgépből kiugorva, még a magasban átsiklik egy elöl-hátul nyitott csapatszállító repülőn. Viszont a valóságban azért ennél jobal keményebb, bonyolultabb és kiszámíthatatlanabb ilyesmit végrehajtani, szóval ha lehet, senki ne próbálja kivitelezni a filmen látható trükköket… legfeljebb a játékban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik