Tech

Morbid vagy vicces? Szexi fotók a jó fej csontvázról

A modern netes divatokat figurázza ki egy humor és megbotránkoztatás határán ügyesen egyensúlyozó Instagram-csatorna.

Talán már sok olvasónk gondolkozott el azon, hogy mégis minek kell állandóan a tükörben fotózkodni, vagy épp minden nap a világ elé tárni az ebédünket, megörökíteni saját lábainkat a kádban, vagy esetleg szexi pózban, fehérneműben pózolni a mobilunk kamerája előtt. Mert tény, hogy egyre többen csinálják ezt, az életük minden egyes pillanatát szelfik és egyéb pillanatképek formájában a közösségi oldalakra árasztják.

Ezt a divatot kiválóan figurázza ki az “OMG Literally Dead” (tehát szabad fordításban “Atyaég, Tényleg Halott”) nevű Instagram csatorna gazdája. Ő ugyanis a képek tanúsága szerint egy csontváz, aki nagyon is jó egészségnek örvend, és minden olyan sztereotip fotót elkészít és feltölt “magáról”, amit a közösségi médiát használók is közzé tesznek nap mint nap.

A képek között láthatunk tükörből fotózott szelfit, fürdőruhás uszodai képet, partyfotót, egy jól beállított kompozíciót a karácsonyfával… Igen, egyfajta polgárpukkasztásról van szó, de az üzenet – legalábbis számunkra mindenképpen – átjön. Tessék, ilyen fotók áramlanak ezrével Facebookra, és annyira megszokottá válnak, hogy talán ezeken a képeken sem döbbenünk meg.

A csontváz (melyet a projekt mögött álló fotós Skellie névre keresztelt) hihetetlen népszerűségre tett szert, a tavaly októberben postolt első kép óta az OMG Literally Dead Instagram csatornának 122 ezernél is több követője lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik