Tech

CES: az Audi leplezte le a legújabb gyönyörű LG okosórát

Az LG-nél a jelek szerint egyetlen percig sem pihennek a fejlesztők: a CES-en már felbukkant a gyártó legfrissebb viselhető kütyüje.

Az LG tavaly nyáron dobta piacra első okosóráját, a nem túl impozáns G Watch-ot, melyet nem sokkal később már a nagyon is tetszetős és nemrégiben általunk is alaposan letesztelt G Watch R követett a sorban. Jó ideje nyílt titok, hogy a koreai gyártónál már javában folyik az utóbbi készülék utódjának a fejlesztése: amennyiben hihetünk a pletykáknak, a G Watch R2 idén márciusban a Mobil Világkongresszuson debütál majd. A második generációs G Watch R legfontosabb újítása, hogy immár SIM-kártyát is bele lehet majd tenni, és többek közt LTE mobilnettel is fel lesz vértezve.

 

A G Watch R2 hivatalos bejelentésére tehát néhány hetet még várnunk kell, azonban az ezen a héten Las Vegasban megrendezett CES-en is felbukkant egy vadonatúj LG okosóra, mely akár a G Watch R2 is lehet, vagy pedig annak valamilyen ” közeli rokona”. Az egyelőre meglehetősen titokzatos újdonság az Audi sajtótájékoztatóján bukott le, és azt demózták vele, hogy a német autógyártó új modelljei akár egy okosórával képesek kommunikálni. A korábbi egy helyett immár három oldalsó gombot felvonultató készülékkel kapcsolatban jelenleg csak annyi biztos, hogy még nem webOS-t, hanem Android Wear operációs rendszert futtat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik