Tech

Újabb ívelt OLED TV a hazai boltokban

A legújabb LG készülék webOS operációs rendszerrel és új formatervezésű állvánnyal érkezett.

Már kapható hazánkban az LG új, továbbfejlesztett ívelt OLED TV-je. Az 55 colos, vagyis 138 centiméteres képátlójú, 55EC930V típusjelzésű modell az általunk nemrégiben már részletesen bemutatott webOS Smart+ TV operációs rendszerrel van felvértezve.

Az LG az 55EC930V-ben ötvözi a saját fejlesztésű négyszínű (WRGB) pixeltechnológiájára épülő legmodernebb OLED képmegjelenítést az egyszerű és gyors navigálást biztosító Smart környezettel. Az ívelt kialakítás formatervezési elve szerint a talpazatnak mindenkor olyan hatást kell kelteni, mintha a tévé a levegőben lebegne, amit ennél a modellnél egy levél alakú kecses forma hivatott megvalósítani. Az 55EC930V falra is szerelhető a légies hatás fokozása érdekében, így még inkább előtérbe kerül az ívelt forma.

Az LG 55EC930V már kapható a hazai piacon, még pedig 849900 forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron. Az Euronics boltjaiban pedig november 20-tól a készlet erejéig minden OLED TV vásárló egy EISA díjas LG G3 okostelefont kap ráadásként. Emlékezetes, hogy az LG egy évvel ezelőtt mintegy 3 millió forintos áron dobta piacra első hajlított OLED tévéjét, az 55EA980V-t, mely ma már “csak” 1,1 millió forintba kerül, ezenkívül pedig kapható még egy 55EA970V típusjelzésű, 749 ezer forintos kezdőárú hasonló LG készülék is a hazai piacon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik