Tech

A bűnözők rémálma: vandálbiztos Full HD biztonsági kamerák

A legújabb biztonsági kamerák az ígéretek szerint még gyenge fényviszonyok mellett is kiváló képet rögzítenek.

A Canon nyolc új Full HD, illetve 1,3 megapixeles felbontású hálózati kamerát jelentett be. Az új eszközök olyan hardverfejlesztéseket kombinálnak a legújabb elemzési és kettős adatfolyam-közvetítési szolgáltatásokkal, mint például a továbbfejlesztett PTRZ-pontosság (vagyis a precízebb pásztázás, döntés, forgatás és zoom), a nagyobb ellenálló képesség és a jobb vezérlés.

Az új H-sorozat (ide tartoznak a Full HD eszközök) a VB-H43 PTZ-modellt, a VB-H630VE vandálbiztos dóm-kamerát, a VB-H630D rögzített dóm-kamerát, és a VB-H730F rögzített boxkamerát foglalja magába. Az M sorozat ezeknek a kameráknak az 1,3 megapixeles változatát jelöli: ez a termékcsalád a VB-M42 PTZ, a VB-M620VE vandálbiztos dóm-kamerát, a VB-M620D rögzített dóm-kamerát, és a VB-M720F rögzített boxkamerát tartalmazza.

 

A beépített elemzési szolgáltatások lehetővé teszik az elhagyott objektumok, az eltávolított tárgyak és a kamera mozgatásának és rongálásának észlelését, áthaladás- és mozgás érzékelését. Mindkét sorozatban megtalálható az Auto Smart Shade Control (automatikus intelligens fényerő-vezérlés), amely automatikusan kiválasztja az optimális megvilágítási szintet. Ezzel a rendszerek még problémás megvilágítási körülmények között is kiváló minőségű észlelési szolgáltatásokat és jó minőségű felvételeket nyújthatnak.
 
A külön képfeldolgozó és hálózatkezelő processzor, a DIGIC DV III és a DIGIC NET II beépítésével a teljes képfeldolgozási folyamat, így a rögzítés, feldolgozás, kódolás és továbbítás zökkenőmentesen zajlik. A kamerák eltávolítható infravörös szűrővel is rendelkeznek, így valóban éjjel-nappal használhatók. A készülékek könnyen telepíthetők, ONVIF Profile S kompatibilisek, és kiterjedt garanciaprogramok háttértámogatását élvezik – az új modellek 2014 decemberétől lesznek megvásárolhatóak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik