Tech

Arany színben is kapható lesz az új iPad

Az Apple várhatóan még ebben a hónapban leleplezi vadonatúj tablet termékeit.

Az Apple a múlt hónapban jelentette be a vadonatúj iPhone 6 és iPhone 6 Plus okostelefonokat, valamint arról is beszámolt, hogy a Watch okosóra valamikor 2015 elején debütál majd a boltok polcain. De mi a helyzet a cég tablet portfóliójával? Nem kell aggódni, mert hamarosan ez a termékcsalád is meg fog újulni.

Az iPad Air és a második generációs iPad mini immár lassan egy esztendős lesz, vagyis éppen itt az ideje annak, hogy az Apple új tabletekkel támadja le a piacot. Jól értesült források az amerikai gyártó még ebben a hónapban le fogja leplezni vadonatúj iPadjeit, melyek közül az új iPad Air állítólag már arany változatban is elérhető lesz a korábbi ezüst és szürke verziók mellett. Ezenkívül pedig fontos újdonság, hogy az új iPad 1 GB helyett már 2 GB RAM-ot fog felvonultatni (iPhone 6: 1 GB RAM), és állítólag fejlett több ablakos kezelhetőséget biztosít majd. A hivatalos bejelentésre egyes források szerint egész konkrétan október 21-én, egy keddi napon kerül majd sor.

Ezenkívül pedig érkezik a 12,9 colos hatalmas érintőkijelzővel szerelt iPad Max is, ennek a terméknek a bemutatkozására viszont várhatóan még nem ebben a hónapban, hanem csak valamikor 2015 elején kerül majd sor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik