Tech

Kiszivárogtak a legújabb GoPro akciókamerák

A hivatalos bejelentésre ugyan még várni kell, mi viszont már most meg tudjuk mutatni, hogy hogyan néznek ki az új szuperkamerák.

Akciókamerát ma már rengeteg gyártó forgalmaz, azonban vélhetően nem járunk messze az igazgságtól, ha azt állítjuk, hogy az iparág etalon készülékeit a GoPro gyártja. A vállalat legközelebb várhatóan október 8-én jelent majd be új termékeket, melyek kiszivárgott fotói az alábbiakban vehetők szemügyre.

A GoPro egész pontosan két új modellt fog bejelenteni, melyek közül a Hero4 Black a valaha készített legfejlettebb GoPro termék. Az elődjénél kétszer nagyobb teljesítményű processzort kapott újdonság javított képminőséggel büszkélkedhet, ezenkívül pedig újdonság, hogy 4K Ultra HD felbontás mellett már nemcsak 15, hanem akár 30 képkocka/másodperc sebességű videókat is képes rögzíteni. Ha beérjük Full HD felbontással, akkor 120 fps a jutalmunk, állókép üzemmódban pedig maximum 12 megapixeles fotók készíthetők. A Wi-Fi és Bluetooth kompatibilis készülék 40 méteres mélységig vízálló és rengeteg manuális beállítási lehetőséget vonultat fel.

 

A másik újdonság a Hero4 Silver, melyből ugyan kimaradt a 30 fps sebességű 4K videófelvevő, viszont cserébe kapunk egy integrált érintőkijelzőt. A Hero4 Black és a Hero4 Silver várható árát egyelőre sajnos még sűrű homály fedi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik