Tech

Itt a legújabb olcsó Photoshop

Az Adobe kiadta a széles tömegeknek szánt egyszerűsített Photoshop legújabb verzióját.

Noha számos ingyenes alternatívája létezik, ha számítógépes fotószerkesztésről van szó, akkor a Photoshop egyértelműen etalonnak tekinthető. Egy teljes értékű és persze legális Photoshop azonban nem kevés pénzbe kerül, de szerencsére az Adobe azokra is gondol, akik nem tudnak komolyabb összegeket ilyen célra szánni.

Pontosan nekik készült a most debütált Adobe Photoshop Elements 13, mely az elődjénél jelentősen szélesebb szolgáltatási körrel rendelkezik. Az egyik legfontosabb új funkció a Photomerge Compose eszköz, melynek révén rendkívül egyszerűen másolhatunk át személyeket vagy tárgyakat az egyik képről a másikra, az Intelligens Crop Suggestions intelligens módon érzékeli az emberi arcokat és a horizontot, az Effects Variations révén pedig számos új fényképjavító megoldás áll a rendelkezésünkre.

Az Adobe Photoshop Elements 13 ára 99 dollár, vagyis átszámítva mintegy 24 ezer forint – a korábbi verzióról frissítő felhasználók pedig 79 dollár (19 ezer forint) ellenében válthatnak az új kiadásra. Ezzel párhuzamosan megjelent az Adobe Premiere Elements 13 videószerkesztő szoftver is, mely társához hasonló áron kapható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik