Tech

A nap képe: Alekosz meztelenül szerel PC-t

A következő kis hírért, valamint a benne látható egyik képért előre is elnézést kérünk mindenkitől. Magunktól is. Csak hát, egyszerűen nem hagyhattuk ki, hogy ezt meg ne mutassuk mindenkinek...

Bár a Technet olvasói közül lehet, hogy nincs mindenki tisztában azzal, ki az a Nagy Alekosz, azért barátnőtől, szomszédtól, vagy utcai beszélgetésből biztos beugorhat a Való Világban megismert, majd a Nagy Ő műsorban is megfuttatott “anticeleb”. A műsorain túl is sokféle megnyilvánulásával hírhedtté vált műsorhős nem éppen testével vagy csillogó intellektusával nyert magának figyelmet, most pedig két olyan képet osztott meg Facebookon, amelyek egyikétől konkrétan kisült a szemünk.

Az első kép még ártalmatlan, ezen csak arról bizonyosodhatunk meg, hogy Alekosz Windows 7-et használ, Samsung monitorral és összerakott torony-PC-vel rendelkezik, szereti a háborús és autós játékokat, valamint a Rambo első két részét. Intellektuális kvalitásait a képbe óvatosan betolt sakk-készlet jelzi, és már itt is akad, ami előrevetíti, hogy a fiatalember nem veti meg a számítógép-bütykölés nemes művészetét sem, erről árulkodik a falra rögzített műszerész-csavarhúzó.

No, és akkor most jön a feketeleves. Ha valaki a botcsinálta celebtől szeretné megtudni az igazán hatékony számítógép-szerelés nyitját, íme a titok: kell hozzá egy meztelen Alekosz.

Igen, a mi szemünk is kiégett, és nem győzünk elnézést kérni. Azért a még életben lévők körbenézhetnek az épülő gép alkatrészei között: az alulöltözött mester új PC-je nem apróholmi. A játékra és tuningra tervezett ASUS Maximus alaplapon Intel processzor dolgozik (azt már ezen a felbontáson nehéz megállapíteni, hogy i5 vagy i7), egy szintén izmos ASUS grafikus kártya, Samsung SSD és Kinston HyperX memóriák támogatásával. Ezeken mindenképpen maximumon futnak majd az előző képen látható játékok, és még ezeknél újabbak is. Csak azt az aktot tudnánk feledni…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik