Tech

iPad Max: hatalmas Apple tablet 2015-ben

Ha az iPad miniegérmozi és még az iPad Air is túl kicsi, akkor az Apple érkezőben lévő gigantikus új iPadje lehet a jó megoldás.

Az amerikai gyártó által a közelmúltban bejelentett tabletek közül a retinás új iPad mini előlapját egy 7,9 colos képátlójú és 2048×1536 pixeles (324 ppi) felbontású kijelző uralja, az iPad Air pedig egy 9,7 colos és 2048×1536 pixeles (264 ppi) panelt vonultat fel. De mi van akkor, ha még a nagyobbik iPadet is túl kicsinek találjuk?

Nos, akkor jöhet be a képbe az állítólagosan hamarosan érkező iPad Max. Pletykák szerint ez az egyelőre meglehetősen titokzatos újdonság egy hatalmas méretű, egész konkrétan 12,9 colos képátlójú érintőkijelzőt kap, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a felbontása pontosan mekkora lesz. Összehasonlításképp, a Samsung jelenlegi legnagyobb tableteiben 12,2 colos képátlójú és 2560×1600 pixeles kijelző található.

Az iPad Maxről már tavaly ősszel felröppentek az első pletykák, amikor is még úgy lehetett tudni, hogy az újdonság valamikor 2014-ben fog bemutatkozni. Most viszont már nagyon úgy néz ki a helyzet, hogy a gigantikus tablet csak valamikor 2015 elején fog bemutatkozni – azt egyelőre nem tudni, hogy az iPad Max mennyivel lesz drágább az iPad Airnél, mely egyébként hamarosan megkapja az 1 GB helyett immár 2 GB RAM-mal szerelt utódját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik