Tech

Putyin hivatalos mobilja: nem olcsó, de a Tiéd lehet

Putyin rajongók számára egyértelműen kötelező darab ez az alábbiakban bemutatandó különleges okostelefon.

Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin közelmúltbeli politikai cselekedeteit nem tisztünk megítélni, az viszont ténykérdés, hogy az oroszok első embere mostanság szinte minden második híradásban ott figyel. Míg sokan élesen kritizálják Putyint, addig másik a végletekig rajonganak érte – a most bemutatott vadonatúj Putyin okostelefon egyértelműen az utóbbi tábor jeles képviselői számára készült.

 

A közelmúltban érkezett Putinphone-ból mindössze 44 példány készült és ez a mennyiség egyetlen nap alatt villámgyorsan gazdára talált. Most pedig máris itt a Putinphone 2, melyből már kicsit nagyobb mennyiség, egész pontosan 499 darab kerül kereskedelmi forgalomba, még pedig 119 ezer rubeles, vagyis átszámítva mintegy 777 ezer forintos áron.

A hivatalosan Caviar iPhone 5S Ti Supremo Putin nevet viselő készülék alapját az Apple tavaly ősszel bemutatott iPhone 5s készüléke adja. A Putyinmobil külsejét titán borítja és a hátlapról természetesen a Putyin portré sem hiányozhat. A feliratokat és a grafikus elemeket Guilloché technikával készítik: ez egy több évszázados eljárás, melynek révén néhány tized milliméter vastagságú, illetve alig néhány század milliméter mélységű vonalakat vágnak a fémfelületbe.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik