Tech

iPhone 6: szeptember 9. lesz a nagy nap

Most már tényleg nem kell sokat várnunk arra, hogy az almás logós cég bejelentse vadonatúj készülékét.

Ahogy azt már megszokhattuk, az Apple minden év őszének elején be szokott jelenteni egy, vagy esetleg két új okostelefont, és nem lesz ez másképp az idei esztendőben sem. Eddig csak annyit tudtunk, hogy a sokak által várva várt iPhone 6 hivatalos bejelentésére valamikor szeptember közepén kerül majd sor, a legfrissebb pletykákban viszont már egy konkrét időpont is felbukkant.

Ez a dátum pedig nem más, mint szeptember 9, ami egész konkrétan öt hét múlva egy keddi nap. Ezt tehát már szinte biztosra lehet venni, azzal kapcsolatban viszont egyelőre még elég ködösen látunk, hogy ezen a napon pontosan mely termékek fognak bemutatkozni.

Az iPhone 6 ugyanis a várakozások szerint kétféle méretben, 4,7 colos, illetve 5,5 colos változatban fog érkezni, és a közelmúltban felröppent pletykák szerint szeptemberben csak a kisebbik verzió mutatkozik majd be. A nagyobbik modellről várhatóan csak decemberben fog lehullani a lepel, és ez a készülék állítólag gyorsabb processzort, nagyobb kapacitású akksit, optikai képstabilizátoros kamerát, illetve zafírkristály üveggel megspékelt kijelzőt vonultat fel. Továbbá ugyancsak kérdéses, hogy pontosan mikor jelentik majd be az első Apple okosórát, az iWatch-ot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik