Tech

Mától biztonságban lesznek a kamera előtt malackodni kívánók

Disckreet-nek hívják az új app-ot, amit kimondottan szeretők számára terveztek és akár életet is menthet szakítás után.

Gondolkodtál már azon, hogy házi videót készíts a pároddal, de nem merted kockáztatni, mert féltél a következményektől? Belegondolni is rettenetes, hogy esetleg valaki megtalálja az IPad-eden, vagy elveszted a telefont és illetéktelenek csemegéjévé válik, vagy ami rosszabb, visszajut hozzád az interneten közzétéve.

A Disckreet ötlete azon alapszik, hogy megvédje az otthon készített szex videók nyilvánosságra kerülését, ugyanis dupla jelszó védi a felvett pikáns anyagot. A videó megtekintésének egyedüli módja, ha a pár együtt van és külön-külön beírják a jelszót, amit a továbbiakban aztán titokban tartanak egymás előtt. Az app a pikáns fotókat és videókat a telefonra menti, így nem kell tartanunk attól, hogy kikerül az érzéki légyott anyaga a kezünk közül, sőt külön biztonsági alkalmazás gondoskodik arról, hogy az intim pillanatokhoz ne férjen hozzá senki, még ha a telefont ellopják, feltörik, hekkelik.

A párkapcsolatok alapja természetesen a bizalom, mégis jópáran ráfáztak már arra, hogy megbíztak aktuális pertnerükben és megörökítették az együttlétet. Bosszúálló, összetört szívű ex vagy egy megcsalt szerető elméje sok mindenre képes.

Mától biztonságban lesznek a kamera előtt malackodni kívánók, még egymástól is! Az egyetlen bökkenő, hogy az ilyen videókat akkor a legjobb nézni, amikor egyedül vagy és a párodat hiányolod, de ugyebár nélküle nem nézheted meg az előző esti ágyviadalt. Ha vele vagy meg minek néznéd, amikor sokkal jobb dolgot is lehet csinálni.. például egy új videót..Az app csak az iPhoneosok számára érhető el, 99 centért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik