Tech

Ledes értesítésjelző mentheti meg a családi vacsorákat

A LedMeKnow a készítői szerint olyan mint egy Rubik-kocka, amit ha a összekötünk a telefonunkkal, színekkel jelzi, ha hívnak, e-mailt kapunk, vagy ha történik valami a közösségi média csatornáinkon.

Vannak olyan napok, amikor hiába végeztél a munkáddal, a telefonod akkor is folyton csipog és rezeg, ha éppen a vacsoraasztal mellett ülsz. Ez sok esetben igen kellemetlen tud lenni, mert bár a legtöbb értesítés nem fontos, mégis foglalkozol velük.

Nemrég bemutattak egy olyan eszközt, aminek segítségével akkor sem maradsz le a fontos hívásokról vagy levelekről, ha éppen le van némítva a telefonod. A  Led Me Know nagyon diszkrét, és teljesen néma. Lényege, hogy az egyes értesítésekhez (Facebook, Twitter, Linkedin, stb) és hívásokhoz színeket rendel, így elég látótávolságon belül tartani ahhoz, hogy tudjuk, ha levelünk jött, vagy éppen egy olyan hívást kapunk, ami nem annyira fontos, hogy azzal megzavarjuk a családi vacsorát.

Az eszközben beépített akkumulátor van, ami a gyártók szerint egy hónapig képes feltöltés nélkül működni, így a telefonunk akksiját sem meríti le. Egyelőre csak iPhone-okkal lehet összekötni, de már fejlesztés alatt áll az androidos verzió. Az ára 13 ezer forint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik