Tech

Dugj a Facebook-barátoddal!

szex (szex)
szex (szex)

Hatalmas sikert aratott egy új Facebook-alkalmazás, ami egyéjszakás kalandhoz segíti hozzá a közösségi oldal használóit.

Szívesen összebújna valamelyik ismerősével, akivel kapcsolatban áll a Facebookon, de soha nem merte megtenni az első lépést? Segítőkész emberek már erre is készítettek egy alkalmazást, ami kizárja a kínos elutasítást a képből. A „Bang With Friends” (Dugj a barátaiddal) névre keresztelt szolgáltatás ugyanis csak akkor értesít a lehetőségről egy lepedőakrobatikára vágyó párt, ha az érdeklődés kölcsönös, és – elvileg – soha nem derül ki, ha valaki eredménytelenül vágyik egy kis szexre valamelyik ismerősével.

Az alig egy hete létező alkalmazást négy nap alatt már több mint húszezren töltötték le, és már ezer Facebook-ismerőst hozott össze egy kis szexre – írta a Daily Beast. A névtelenségbe burkolózó, huszonéves kaliforniai egyetemisták által alig két óra alatt – vodka és energiaital segítségével – elkészített alkalmazásra azóta percenként öt új felhasználó iratkozik fel – írta a Mashable.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik