Tech

Macskát mentett a Facebook

facebook (facebook)
facebook (facebook)

A közösségi oldallal fél óra alatt megoldódott, ami offline két napig nem sikerült: sikerült megmenteni az elkóborolt cicát.

Történetünk egyik főhőse James Woodley, a másik pedig Zion névre hallgató ragdoll fajtájú házi kedvence. Ez utóbbi fogta magát és az előbbi legnagyobb ijedtségére eltűnt. A gazdi házról házra járta a szomszédságot és szórólapokkal próbálkozott két teljes napon át, s ha történetünk tíz évvel korábban játszódna, talán ezzel szomorú véget is érne.

James azonban végső elkeseredésében a közösségi oldalhoz fordult, létrehozott egy oldalt eltűnt macskája megtalálására, ismerőseit arra kérte, hogy terjesszék, sőt, feladott egy facebookos hirdetést is, amit úgy állított be, hogy a környékén (London egyik külvárosában) élő felhasználók lássák.

Nem kellett fél óra, és jelentkezett egy hölgy, aki úgy emlékezett, hogy két nappal korábban egy hasonló kinézetű, riadt macskát látott befutni az erdőbe. James, barátnője és szobatársa a jelzett helyszínen folytatták a keresést, ahol a kandúrnak volt annyi esze, hogy hangosan nyivákoljon, mikor a nevét hallotta. A macska beragadt egy vízmosásnál.

James elmondása szerint ugyan látható kár nem érte az állatot, természetesen első útjuk az állatorvoshoz vezet majd. Az offline és online keresést összehasonlítva egyet kell értsünk a gazdival, aki szerint a hirdetés “megérte a pénzét”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik