Tech

Halálában lett az internet sztárja

Nagy siker lett egy múlt héten elhunyt amerikai férfi saját magának írt nekrológja, amit még halála előtt publikált a neten.

Val Patterson, aki 59 évesen torokrákban hunyt el, önéletírásában tiszteleg élete asszonya előtt, és felidézi Utahban töltött ifjúkorát. Azt is bevallja, hogy mit nem kellett volna megtennie.

Én vagyok az a pasas, aki 1971 júniusában kifosztotta a Motor Drive Inn motel széfjét. Elhallgathattam volna, de szeretnék megszabadulni ettől a tehertől” -– írta nekrológjában. “És NINCS doktorátusom. Az történt, hogy amikor egy nap bementem befizetni a diákhitelt, a lány, aki ott dolgozott, rossz kupacba tette az elismervényt, és két hét múlva a postás hozta a doktori oklevelemet. Még diplomám sincs, azt sem tudtam, mit jelent a PhD.

A férfi magát művészként, feltalálóként, üzletemberként, botcsinálta színészként, férjként, testvérként, fiúként, a macskák szerelmeseként és cinikusként írta le. “Sokat mulattam” -– írta. Sajnálta viszont, hogy fiatalon nem tudott erőt venni magán, és nem szokott le a dohányzásról, pedig tudta, hogy káros.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik