Tech

Az első igazi alkalmazásbolt

Valódi, téglából épült bolt azoknak, akik nem hisznek az online vásárlásban és nem tudják, melyik appet érdemes letölteni.

Őrültségnek tűnhet az információs társadalom korában egy szó szerinti boltot nyitni az alkalmazások számára, azonban a digitális eszközök használatában fennálló generációs szakadék miatt talán mégsem annyira rossz ötlet. A magunk részéről teljesen elképzelhetőnek tartjuk, hogy valós érdeklődés mutatkozik az egyedi szolgáltatás iránt.

Az Openspace névre hallgató “digitális közértben” ugyanis az eladók abban is szívesen segítenek, hogy a vásárló megtalálja a hozzá illő, számára leginkább hasznos appeket – valljuk be, tapasztalatlan felhasználóként tényleg szédítő lehet bármely online alkalmazásbolt kínálata.

De azok sem maradnak le semmiről, akik nem hagynák el internetelérésük kényelmét, esetleg nincs kedvük meglátogatni Coloradot, hiszen a projekt honlapja is roppant segítőkész. A megszokott “időjárás” vagy “zene” kategóriák mellett olyan ajánlásokat is találni, mint az “alkalmazások, amit 10 éves lányok szeretnek”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik