Tech

iPhone 4S – itt a sor eleje

A T-Mobile már meghirdette a sorbanállás alatti programot, a Vodafone-nál még az árakat sem tudni.

A T-Mobile Budapesten kívül Győrben, Pécsett és Szegeden kezdi meg október 28-án az Apple új telefonjának árusítását. A budapesti eseményen a várakozókat Harsányi Levente műsorvezetésével (többek között) Compact Disco koncert, freestyle foci bemutató és iPhone varázsló is várja, s bár erről még várjuk a további információkat, minden bizonnyal a vidéki városokban sem fognak unatkozni.

A sorszámokat 21:45-kor kezdik osztani – a tavalyi tapasztalatok alapján már első körben el fognak fogyni, úgyhogy érdemes korán érkezni (mondjuk már délután), ha egyáltalán készülékhez szeretnénk jutni.

Azoknak, akik a T-Mobile honlapján már előrendeltek egy készüléket, maximum a buli kedvéért érdemes valamelyik helyszínre látogatni, mivel ők futárszolgálattal jutnak a hőn áhított iPhone 4S-hez – néhány napon belül.

A Vodafone-tól mindeközben annyit sikerült megtudni, hogy az Apple új készüléke iránti kíváncsiságunkat a honlapon történő regisztráció által tudjuk kielégíteni – ahogy rendelkezésre áll információ, e-mailben értesítenek. Aki nem szeretné feladni az adatait marketing célokra, az látogasson ide vissza, mivel mi már regisztráltunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik