Tech

Megérkeztek a Sandy Bridge laptopok

A kétmagos Sandy Bridge processzorokkal felszerelt laptopok hamarosan a boltok polcaira kerülnek.

Bár az Intel januárban mutatta be a vadiúj lapkakészletét, a Core i3, i5 és i7 típusú processzorok és a hozzájuk kapcsolódó konfigurációk mostanában kezdtek leesni a gyártósorról, és végre a felhasználók kezeinek közvetlen közelébe kerülnek.

A Dell egyből két családját újítja meg: az Inspiron R sor és az anyagilag is komolyabbnak számító Latitude E5000 és E6000 sor. De a HP sem szerénykedik a Core i5 processzor köré épített Pavilion dv6 és d7-es gépeivel.

A Lenovo ThinkPad T sorozata nem sokat változott kívülről, de az i3, i5 és i7 verziók is megtalálhatóak a kínálatban. A T420-as méretétől függően az előbbi kettőt, míg a T520-as az utóbbit tartalmazza.

Aztán ott van a Samsung Series 9 laptopja, ami kívül-belül és árát tekintve is képes felvenni a versenyt az Apple MacBook Air gépeivel.

A Sony végül a VAIO C sorozattal jelentkezik, amely olyan rikító színekkel bírt eddig, hogy az embernek nem volt kedve lecsukni a gépet – hála az égnek immáron feketében is kapható az AMD Radeon 6470M grafikai kártyával kiegészített Sandy Bridge Core i5 processzoros masinák: 14,4 és 15,6 colos méretekben.

AJÁNLOTT LINKEK:

További részletek – angolul (Engadget)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik