Tech

Blogmagazinnal bővül a magyar internet

Fizetés nélkül, kedvtelésből író blogokat gyűjt online újsággá a BlogTimes.hu.

Az október óra elérhető oldal szerkesztői saját követelményeik alapján a legjobb 150-200 blog aktuális anyagát rendezik átlátható, tematikus olvasmánnyá.

A blogolók forrásai kifogyhatatlanok, hiszen a webnaplókban olyan témák is megjelenhetnek, mint a kedvenc receptek vagy a legfrissebb moziélmények. Szakemberek szerint a hírolvasási szokások világszintű változásával a netezők többsége ma már egyre kevésbé csak a hagyományos hírforrásokat böngészi.

A BlogTimes oldalán is a legolvasottabb témák között az aktuális politikai folyamatokról szóló elemzések, a technológiai és tudományos hírek, az utazási beszámolók, illetve a gasztronómiával és divattal kapcsolatos anyagok szerepelnek.

A portálon megjelenő blogok jelentős részét újságírók írják szabadidejükben, illetve olyan kiemelkedő bloggerek is megjelennek, akiket a legjobbnak tartanak az adott szakterületen.

Az ajánlások alapján készülő válogatásba gyakorlatilag bárki bekerülhet, a megjelenés két alapvető szempontja csupán az érdekes tartalom és a rendszeres aktivitás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik