Tech

“A Facebook nem panaszkönyv”

Újabb Facebook oldalt töröltek, ezúttal egy Drogerie Markt ellenes oldalt.

Rejtélyes módon újabb marketinges kirohanás történt a Facebook ellen. A Starbucks rajongói oldala után törölték azt az oldalt is, ami a következő címet viselte: „Követnek a DM-ben a biztonsági őrök, de miért?”

Az oldalt a Carnation munkatársa hozta létre. “Ez biztos valami marketingfogás – gondoltuk jó néhányan, amikor február végén a „Követnek a DM-ben a biztonsági őrök, de miért?” című Facebook oldalnak egyre több rajongója lett.

Az oldal február 20-án jött létre, és a rajongóinak létszáma rohamosan nőtt. Azonnal megindult az aktív posztolás és kommentelés arról, hogy kinek hol és milyen kellemetlen tapasztalatai vannak az illatszer- és kozmetikai hálózat túlbuzgó biztonsági őreivel, és már a harmadik napon arról folyt a vita, hol és mikor szervezzenek az oldalhoz csatlakozók egy olyan eseményt, ahol mindenki egyszerre veti be magát egy Drogerie Markt (DM) üzletbe.” – nyilatkozta a Kreatív Online munkatársa.

A DM később közleményt adott ki a témával kapcsolatban, miszerint „a tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb esetben a panaszok nem jogosak”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik