Szórakozás

Várkonyi Andrea esküvői ruhája egy hónapig készült, az anyagát pedig külföldről hozatták

Egy magyar tervező készítette el neki, aki most részletezte, mik voltak Várkonyi kívánságai.

Várkonyi Andrea néhány nappal azután, hogy hozzáment Mészáros Lőrinchez, a közösségi oldalán is megmutatta magukat és azt, hogyan néztek ki a nagy napon.

Kapcsolódó
Várkonyi Andrea megosztotta az esküvői fotóit
Így nézett ki az ifjú pár a nagy napon.

A műsorvezető menyasszonyi ruháját egy magyar tervező, Merő Péter készítette el, aki a Blikknek most arról mesélt, hogy elég határozott instrukciókat kapott mindehhez.

A tervezésnél Andreának konkrét elképzelései voltak például arról, milyen legyen a kialakítása. Tudta, hogy – a hagyományokat követve – nem szeretne ujjatlan darabot, ahogyan a dekoltázs mélységével kapcsolatban is megjelölte, milyenre vágyik. Andrea szeretett volna egy klasszikus, elegáns, mégis modern és izgalmas esküvői ruhát, ezért is esett a választás erre a geometrikus mintájú, gyöngyökkel és flitterekkel díszített tüll anyagra, amelyet külföldről hozattunk. Fontos volt, hogy ne legyen hivalkodó, mégis méltó legyen az eseményhez és a viselőjéhez

– kezdte a napilapnak Merő.

Nagyjából háromszor találkoztunk, ennyi idő alatt készültek el a tervek, a formák meghatározása, a munkafolyamat pedig egy hónapig tartott. Sok-sok munkaóránk van benne, de ritka alkalom, hogy ilyen volumenű ruhát készíthetünk, ráadásul ilyen különleges anyagból, így összességében nagy öröm volt számunkra elkészíteni Andreának ezt a darabot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik