Szórakozás

Videóra vette a mekis dolgozó, hogyan állt bosszút a bunkó vendégen, erre kirúgták

Több mint 62 milliós nézettséget ért el a TikTokon a McDonald’s egyik amerikai dolgozója egy videóval, amin bemutatta, hogyan bántak el egy kellemetlenül viselkedő vendéggel. A felvételen azt látni, ahogy elkészítenek egy karamella öntetes fagylaltot – egy kicsit másként, mint ahogy azt kéne.

A tejszínhabra ugyanis karamellöntet helyett az ahhoz színben és állagban is megtévesztően hasonlító édes-savanyú szószt öntenek rá. A felvételen azt nem látni, hogy a desszertet végül tényleg oda adták-e egy vendégnek.

@mcdanksbitch #comedy #mcdonalds #work #xyzbca ♬ jealous girl lana del rey - !marvete, the asgardian

A kommentelők közül ugyan többen is helyeselték a tettét, végül mégiscsak ő volt az, aki pórul járt. Egy újabb videóban ugyanis tudatta a bosszúját elítélő emberekkel, hogy „sikerült elérnetek, hogy kirúgjanak”.

@mcdanksbitch #mcdonalds #comedy #rip #fired #work #lmao ♬ INDUSTRY BABY - Lil Nas X & Jack Harlow

Hasonlóan jártak magyar meki dolgozók is, aki azt vették videóra, hogyan bánnak el a kellemetlen kívánságokkal érkező vendégekkel az éjszakai műszakban. A fiatalok azt állították, hogy

a videót nem gondoltuk komolyan és nem is szántuk a nyilvánosságnak. Csak egymás között viccelődtünk éjszaka, amikor nem voltak vendégek.

Kapcsolódó
Kirúgta a McDonald's a sajtot a cipője talpába törlő dolgozót és a videót készítő társát
A diákok elmondásuk szerint csak viccelődtek, és nem a nyilvánosságnak szánták a videót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik