Szórakozás

Videóban mutatja meg a hajléktalan férfi, milyen ételeket tud elkészíteni az utcán

Nem túl esztétikus, de a lehetőségekhez képest tápláló fogások.

Felkerült a Ladbible Facebook-oldalára egy videó, amelyben egy magát hajléktalannak mondó fiatal mutatja be, milyen ételeket tud készíteni az utcán a lehetőségeihez képest, és hogyan oldja meg a bevásárlást úgy, hogy a pénzéhez mérve a lehető legtáplálóbb élelmiszereket tudja beszerezni. A videó eredetileg a videóban szereplő férfi TikTok-oldalán jelent meg, ami randomhomelessguy2 néven fut.

Az egész alapja az az indukciós főzőlap, amit a tinédzser egy Walmartból szerzett be 15 dollárért. Ezt nyilvános konnektorokba szokta dugni parkokban és más közterületeken, amennyiben erre lehetősége van. Ha nincs, a tartalmas vacsora is ugrik, ám ha sikere van, egészen korrekt ételeket is össze tud hozni.

Az első fogás egy virslis tészta egy kis paradicsomszósszal. Nem a legétvágygerjesztőbb fogás, de a lehetőségekhez képest ez egy ötcsillagos étel lehet. A videó során a készítő le is írja, hogy a hozzávalókat 1 dollár körüli összegért szerezte be a különböző olcsó élelmiszereket árusító üzletekből.

@randomhomelessguy2

##fyp ##foryou ##foryoupage ##food ##homeless

♬ Coffee for Your Head - Vinyll

A következő fogás már kevésbé esztétikus, két instant rament főz meg a fazékban, amivel aztán megtölt egy ketté vágott bagettet, a harmadik fogás pedig egy kis sonkás szendvics csipsszel turbózva.

@randomhomelessguy2

Thanks for 100 k guys 🔥💙👍🏽🙏🏽 ##fyp ##foryou ##foryoupage ##food ##homeless

♬ Coffee for Your Head - Vinyll

@randomhomelessguy2

##fyp ##foryou ##foryoupage ##food ##homeless

♬ Coffee for Your Head - Vinyll

A videók hatalmas nézettséget generálnak a közösségi oldalon, az elő például már több mint 22 millió megtekintésnél jár. A kommentek között alapvetően az együttérző hangok dominálnak, a legtöbben a férfi találékonyságát és talpraesettségét méltatják, kiemelve ugyanakkor, hogy egyetlen embernek sem szabadna úgy élnie, ahogy arra a videó készítője kényszerül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik