Szórakozás

Fresh Andi: Mindenkinek a saját joga eldönteni, hogy szeretne-e gyereket

Vajon lehet-e teljes életet élni, ha nincs gyermekünk? Erről, a társadalmilag nagyon megosztó kérdésről beszélgetettek a Mokka műsorvezetői Fresh Andival.

Megszólalt a TV2: ezért maradt el Liptai Claudia műsora
Liptai azt mondta, hogy bár húsz éve televíziózik, ilyen még nem történt vele.

Az énekesnő először a TV2 legújabb, az Appra Magyar! című műsorában fejtette ki véleményét a témával kapcsolatban, ahol kiderült, hogy Kasza Tibivel különböző állásponton vannak.

Azt gondolom, hogy mindenkinek a saját joga eldönteni, hogy szeretne-e gyereket. Én személy szerint azon a véleményen vagyok, hogy vannak anyatípusú nők és vannak nem anyatípusú nők. A Tibivel sokkal jobban szembementem volna, mert ugye ő folyamatosan ütötte az asztalt és azt mondta, hogy bármennyire is nem akar gyereket meg fogja bánni, ha nem fog szülni

– mesélte Fresh Andi, aki végül feltette az énekesnek a kérdést, hogy mi van abban az esetben, ha az adott nőnek nincs lehetősége szülni?

Az énekesnő amúgy nem tartozik abba a csoportba, akik mindenképp szeretnének gyermeket saját maguknak.

Ha valaki nem szeretne gyermeket, mert neki mondjuk a karrierje és a saját élete – akár önzésből – sokkal fontosabb annál, hogy átadja a szeretetet egy másik kis lénynek, mindenkinek a saját döntése. Nyilván én szeretnék

– nyilatkozta a műsorban Fresh Andi.

(Kiemelt kép: FEM3)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik