Szórakozás

Égbekiáltó hazugságokat terjeszt a fogyasztószergyártó Liptai Claudiáról

Könnyű fogyást ígér sport és diéta nélkül a fogyasztószergyártó cég, ami álinterjút jelentetett meg Liptai Claudiával, Ábel Anitával és Tóh Verával, majd az interjúhoz vezető videót Facebookon reklámozta. Több mint félmillió emberhez eljutott már az óriási csalás.

Egyik hölgy sem szedte a fogyasztókapszulát, és interjút sem adtak soha ebben a témában. Az álinterjúban azt állítják, hogy Liptai Claudia elárulta egy műsorban: ezt a fogyasztószert ette, és mindenfajta diéta nélkül lefogyott, emiatt pedig a dietetikusok fenyegetik, ötmillió forintra perelik, és már testőrt kellett fogadnia.

Valamilyen módon rájöttek a privát mobilszámomra, és el­kezdtek fenyegetésekkel felhívni. Még a számomat is meg kellett változtatni, és egy időre testőrt fogadni.

– olvasható az álinterjúban, amelynek minden szava hazugság. Ábel Anita és Tóth Vera nevét, illetve fotóit is felhasználták hasonló célokra a honlapon, melynek sem tulajdonosa, sem üzemeltetője nem ismert.

Ábel Anita ezt mondta a Borsnak:

Semmilyen „fogyitablettát” nem eszem, semmit nem iszom reggelente, hogy oldjam a zsírom. Ilyenhez nem adtam a nevemet, mert nem hiszek benne, és hülyeségnek tartom! Hiszek a sportban, az elhatározásban, a három liter vízben és az ötszöri étkezésben naponta.

A szakértők is megszólaltak, Kubinyi Jolán figyelmezteti az embereket, hogy ne használjanak semmi csodaszert, mert kifejezetten veszélyesek:

Ezek a szerek az egészségre ártalmasak és veszélyesek lehetnek, sokszor sem az összetételük, sem a hatásmechanizmusuk nem ismert. Semmiképpen ne használjuk!

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik