Szórakozás

ByeAlexre tekint apjaként Tóth Bettina

Az X-Faktor legutóbbi kiesője, Tóth Bettina a tehetségkutató után új életet kezdett: Budapestre költözött, és arra készül, hogy beindítja a zenei karrierjét.

Átiratkoztam ide, remélem, a jövő héten már be is tudok majd járni. Az x-faktoros szereplésemet elfogadták gyakorlati óráknak, a többiről pedig igazoltan hiányoztam. Most kollégiumba költözöm, aztán ha tudok majd félretenni, akkor keresek albérletet, ahol egyedül szeretnék lakni

– mondta a Blikknek rapper.

A 17 éves Tóth Bettina öt évvel ezelőtt veszítette el szeretett édesanyját, aki mellrákkal küzdött, emiatt pedig saját bevallása szerint nagyon nehezen kötődik bárkihez is, arról nem is beszélve, hogy az érzéseit is nagyon nehezen mutatja ki. Édesapjával sincs szoros kapcsolata. Mint mondta, ByeAlexre tekint apjaként.

Apu nem jött el egyetlen élő show-ra sem, de nem sértődtem meg. Ennél többet nem is szeretnék a viszonyunkról beszélni. Gratulált, hogy eljutottam idáig, és a legjobb magyar női rappernek nevezett. Amúgy is ByeAlexra tekintek mentorként, mesterként, apámként. Sokan kérdezték, hogy nincs-e köztünk valami romantika, de szó sincs erről. Nem úgy tekintek rá mint meghódítandó férfira, de az igaz, hogy mint embert nagyon megszerettem őt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik