Szórakozás

Rubint Rékát meg akarták buktatni testnevelésből

Rubint Réka a Budapesti Corvinus Egyetemen tartott előadást, ahol többek között mesélt családjáról, karrierjéről és múltban elszenvedett sérelmeiről. Az eseményről a Bors magazin számolt be.

Rubint Réka: Édesanyám volt, aki jobban sérült
Csodálatos dolognak tartja, hogy szülei újra meg tudtak nyílni egymás előtt.

Bár sokan nem gondolnák róla, de Schobert Norbert felesége 14 éves koráig túlsúlyos volt és gyakorlatilag szinte semmit nem sportolt. A helyzetet végül az a testnevelés tanár oldotta meg, aki meg akarta buktatni a fitneszlady-t.

Meg akart buktatni, azt mondta, hogy genetikai selejt vagyok, aki alkalmatlan arra, hogy testnevelésből egyesnél jobb érdemjegyet kapjon. Ugyan akkoriban nem is érdemeltem egyesnél jobbat, de makacs voltam és eldöntöttem, hogy igenis többre vagyok képes

– mesélte az előadáson Rubint Réka.

Életének mégsem ez volt a legmélyebb pontja, hanem az mikor négy és fél év munka után kirúgták Béres Alexandra edzőterméből, amiért hozzáment Schobert Norbihoz.

Akkor megrogytam lelkileg, hiszen az életem egy részét ott kellett hagynom. Ráadásul Larával akkor voltam várandós, hiába tartottam máshol órákat, évekig nem tudtam kijönni ebből a gödörből. Még azzal is megvádoltak, hogy nálam csak azért vannak sokan, mert Norbi felesége vagyok

– mesélte Rubint Réka, aki végül az alakreform edzéseknek köszönheti boldogságát.

(Kiemelt kép: Kovács Attila/MTI)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik