Szórakozás

Ördög Nóráék elérkeztek a mélypontra

Mint ahogy már korábban mi is beszámoltunk róla, Ördög Nóra és férje, Nánási Pál az Ázsia Expressz forgatása alatt videóblogolásba kezdtek, amely családjuk útját kíséri végig a kontinensen keresztül.

Ördög Nóráék utazása jobban sikerült, mint az Ázsia Expressz
A Nánási-család lehet, hogy az unalmasra sikerült Ázsia Expressz miatt vlogol, de jól teszik. Legalább látunk valamit Ázsiából is.

Azt azért kijelenthetjük, hogy két kisgyerekkel, 1 hónapos rohamtempóban négy országot bejárni, valószínűleg nagyon megterhelő lehet. A Nánási család Vietnamban ért a mélypontra, amelyről a legújabb, tizennegyedik videójukban meséltek.

Azt hiszem, hogy az utazás során most eljött az első mélypont. Eléggé nem gyerekbarát ez ami itt most történik

– meséli a videóban a műsorvezető, akinek férje ugyanezt érzi.

A vietnami szakasz alatt a stábnak és így a családnak is, nagyon hosszú utakat kellett megtennie, leginkább szerpentines, hegyi utakon, amelyek nem kötötték le a gyerekek figyelmét. A folyamatosan forgató műsorvezető miatt, a gyerekekre fotóművész férje figyelt.

Nóri borzalmasan sokat forgatott és én magam pedig, teljesen átmentem apuka üzemmódba, ami egyébként csodálatos, csak itt Vietnamban eggyel bonyolultabb

– mesélte a videóban Nánási, aki legszívesebben hazautazott volna a Ázsiából.

Mivel a felvételeket még májusban rögzítette a pár, így kijelenthető, hogy a mélypontból – szerencsére – sikerült kilábalnia a családnak.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik