Szórakozás

Zalatnay Cini titkolja lánya elől, de még szorong színes bőrű mostohaunokái miatt

A hamarosan 70. születésnapját ünneplő énekesnő Londonban élő lánya, Niki négy évvel ezelőtt vallotta be, hogy saját neméhez vonzódik. Zalatnay Sarolta eleinte nehezen fogadta a dolgot, de végül megbékélt vele, az azonban újabb nagy falat volt számára, amikor kiderült, hogy lánya egy háromgyerekes színes bőrű nő mellett találta meg a boldogságot.

Az énekesnőnek mindig is nagy fájdalma volt, hogy nem szülhetett gyereket, éppen ezért érinti érzékenyen a dolog, hogy fogadott lánya sem ajándékozza meg azzal a családdal, amire mindig is vágyott. Zalatnay az Esti Frizbi felvételén árulta el, hogy a színesbőrű mostohaunokákat még nem sikerült teljesen elfogadnia.

Szoktatom magam még a dologgal, azt várom, hogy ez megszűnik, ha találkozom velük. Mindig azt gondoltam, hogy toleráns vagyok és nekem nem lehet újat mutatni, de még szorongok emiatt. Velük ezt nem éreztetem és nem vagyok szomorú, de egy kicsit másképp képzeltem

– kezdte az énekesnő.

Ott van a keresztlányom, aki lenn él Dombóváron két gyönyörűséges kicsi gyerekkel. Mindig küldi nekem a képeket, mert tudja, hogy imádom a babákat és akkor úgy érzem, hogy a francba, de jó lenne, ha ilyen igaziból lennének unokáim.

Kiemelt kép: MTI/Soós Lajos 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik