Szórakozás

Baukó Éva: A Celeb vagyok megrendezett, nem valóságshow

Az RTL Klub ma tartotta a Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évadának sajtótájékoztatóját, ahol a szereplők bemutatásán kívül az előző két évad legjobb jeleneteiből is mutattak egy válogatást a szervezők. Ebbe a válogatásba nem került be egy képkocka sem Baukó Éváról.

Baukó Éva: Engem sajnos nem molesztált senki
Nagyon félre ment a reality celeb poénja.

A híresség sértve érzi magát, amiért kihagyták őt az összeállításból és ennek hangot is adott Facebook-oldalán.

Sértve érzem magam, mert a Celeb vagyok ments ki innen ! sajtótájékoztatóján mindent elkövettek azért, hogy rólam a best…

Közzétette: Baukó Éva hivatalos oldala – 2017. november 17.

Sértve érzem magam, hogy a Celeb vagyok, ment ki innen! sajtótájékoztatóján mindent elkövettek azért, hogy rólam a best of-ban egy másodperc se jelenjen meg. Méltatták a mellékszereplőket, de rólam, aki a hátamon elvittem a show-t, egy pillanatnyi vágóképet sem tettek be!

– írta bejegyzésében Baukó, aki szerint a műsorban nem a valóságot látják a nézők, mivel ő is csak azt tette, amit a főszerkesztő kért tőle.

Vállaltam mindezt azért, mert ott a dzsungelben ígéretet kaptam , hogy ha vállalom a negatív főszereplőt és mindent elvégzek, akkor műsorvezetést kaphatok és a jövőben is fogok szerepelni a műsoraikban

– olvasható a bejegyzés további részében.

Baukó állítja, hogy már nem érdekli a dolog, csak dühét szerette volna kiadni, illetve úgy gondolja, hogy sokakat érdekel, hogy egy-egy valóságshow hátterében valóság helyett egy megrendezett műsort kap a néző.

(Kiemelt kép: 24.hu/Berecz Valter)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik