Szórakozás

Újabb zaklatót nevezett meg Corey Feldman

Corey Feldman, aki sokáig nem merte megnevezni, kik zaklatták gyerekkorában, és ki erőszakolta meg legjobb barátját, Corey Haimet, most újabb névvel állt elő.

Az elkövető, akit Corey Feldman megnevezett Dr. Oz műsorában hétfőn, Alphy Hoffman, aki Hollywoodban vezetett klubjáról volt ismert, olyan hírességek jártak hozzá fiatalon, mint Drew Barrymore, Ricky Schroder vagy Alyssa Milano.

Ha már Hollywood, akkor beszélni kell a pedofíliáról is
A Weinstein-ügynél is rondább dolgok kerülnek elő sorra Hollywood mélységeiből: a filmipar gyermekeit is rendszeresen bántalmazzák szexuálisan.

Bobby Hoffman fia nagy név volt akkoriban, és a város legmenőbb partijait rendezte. Feldmant saját anyja tuszkolta be Hoffman kocsjába, és mondta neki, hogy menjen, érezze jól magát, mert tudta, hogy ezzel bekerülhet a legfelső körökbe.

Aztán egyszer csak minden rosszra fordult, de nem a legelső alkalommal. A partik többnyire ártatlanok voltak, leszámítva, hogy például ott találkozott azzal az emberrel is, aki Corey Haimet molesztálta. Egy este Feldman elaludt, majd mikor felébredt, Hoffman bevitte a fürdőszobába, és zaklatni próbálta. A fiú erre elmenekült.

Hoffman a bejelentés óta minden közösségi média felületről törölte magát, valószínűleg nem véletlenül.

Kiemelt kép: Getty Images / Axelle/Bauer-Griffin

Ajánlott videó

Olvasói sztorik