Szórakozás

Öt év után feloszlik az X-Faktorban megismert csapat

Az RTL tehetségkutatójának egyik legsikeresebb zenekara a ByTheWay nevű fiúbanda volt. A negyedik szériában a második helyet tudták megszerezni és a tinilányoknak köszönhetően a rajongótáboruk is terjedelmes. A négytagú zenekar az X-Faktor után kicsivel háromtagúra csökkent, amikor Patocska Olivér a viták és ellentétek miatt távozott a bandából.

Havi 5 milliót keres a Bytheway
Az X-Faktorban feltűnt fiúbanda szekere szépen halad előre. Naptáruk tele van fellépésekkel és a zsebük sem üres.

A fiúk most újabb nagy bejelentést tettek a Reggeliben: öt évnyi közös munka után úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják, de decemberben még összeállnak egy búcsúkoncertre.

Sokak számára biztosan meglepő lesz ez a döntés, amit hoztunk, de különválnak az útjaink. Egy nagyon hosszú és tartalmas időszakot tudhatunk magunk mögött, de elérkeztünk arra a pontra, amikor úgy látjuk jónak, hogy külön folytassuk tovább

– mondta Feng Ya Ou.

A fiúk azt is leszögezték, hogy továbbra is jóban vannak, nem voltak viták, így békében válnak el, aminek az okairól Vavra Bence beszélt:

Annyi történt, hogy míg emberileg nagyon hasonlóak vagyunk, addog zeneileg nagyon különböző ízlésvilággal rendelkezünk. Másfajta zenét szeretünk, másban tudunk kiteljesedni és ez a közös zenében is érződött. Az utóbbi időben mindenkiben kezdett kibontakozni a saját zenei világa és ezt szeretnénk a későbbiekben kamatoztatni.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik