Szórakozás

X-Faktor: Berta Dániel csalódott az őt kiszavazó mentorokban

Szombat este újabb énekes búcsúzott az RTL Klub tehetségkutatójától. Az utolsó két helyen Tóth Bettina és Berta Dániel végeztek, így nekik egy párbajon kellett megmérkőzniük. A mentorok 3-1 arányban utóbbit küldték haza, így Puskás Peti versenyző nélkül maradt.

X-Faktor: megvan az új kieső
Két hét múlva jön a döntő, már csak négyen vannak versenyben.

Habár Berta érezte, hogy párbajoznia kell majd, nem számított arra, hogy ő lesz a kieső, pláne úgy nem, hogy most teljesített a legjobban. Kiesése után elmondta, hogy csalódott az őt kiszavazó mentorokban.

Nem sejtettem, hogy így alakul ez az este. Úgy érzem, elég erős produkciót nyújtottam, és a párbajdalom is jól sikerült. Csalódtam Gigiben és Laciban, hogy hazaküldtek… Szerintem énekhangban sokkal többet mutattam, mint eddig, és ezt Giginek hallania kellett, valamiért mégsem engem juttatott tovább. Sokan dicsérték a produkciómat, ezért csodálkozom a mentorok döntésén

– mondta a Blikknek Berta Dániel, aki azért nem szomorkodott sokáig, hiszen sok pozitív visszajelzést kapott a nézőktől és annak is örült, hogy meg tudta táncoltatni a közönséget a produkciója latt.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik