Szórakozás

Sztárban sztár: Stohl András sírva fakadt, Pápai Joci utoljára volt nő

Vasárnap volt a Sztárban sztár ötödik szériájának fináléja. A döntőben Janicsák Veca, Horváth Tamás, Király Viktor és Pápai Joci közül választottak győztest. A megszokott egyéni produkciók mellett duetteznie is kellett mindenkinek, és a már kiesett versenyzők is visszatértek extra produkciókkal.

Kezdődik a Sztárban Sztár Döntője a TV2-n! #sztarbansztar #tv2

Sztárban Sztár (@sztarbansztartv2) által megosztott bejegyzés, 2017. Nov 12., 09:45 PST

Az utolsó adás első és utolsó produkciója is Király Viktoré volt. Az énekes az elején Joe Cockernek maszkolva lépett színpadra, és bár kezdetben nem mentek neki könnyen a mély hangok, a zsűrinek nagyon tetszett a produkciója. Második előadásában a tavaly elhunyt Somló Tamás bőrébe bújt, és a legendás zenész LGT-s társával, Karácsony Jánossal énekelte az Álomarcú lányt. A duettel méltó emléket állítottak Somlónak, többen állva tapsolták meg őket, Stohl András pedig annyira elérzékenyült, hogy el is sírta magát.

Janicsák Veca ezúttal Nyári Károllyal énekelt, Cserháti Zsuzsa slágerét adták elő, amit Stohl András szinte megkönnyezett, annyira tetszett neki. Másodjára egy elég nagy fordulattal színesbőrű raszta pasivá alakult, ami csak mérsékelten állt jól neki, de azért így is komolyan megtámogatta a zsűri, hogy ő lehessen adott esetben a Sztárban sztár első női győztese.

Pápai Joci újra elmondta, hogy nem érti, mit keres a döntőben. Először forrónaciban és diszkógömbbel a fején énekelte az Alcazar egyik dalát. Az Eurovízión még biztosan nem gondolta, hogy egyszer így látja majd egy ország. Pápai ezután még utoljára magassarkút és szőke parókát is vett magára, hogy Vincze Lillát alakítsa Kiki oldalán.

A Sztárban Sztár döntőjében a Rómeó és Júlia legismertebb dala is elhangzott, méghozzá az Operettszínház sztárjai, Veréb Tamás és Kerényi Miklós Máté mellett Mercutio szerepében Horváth Tamás tűnt fel, amiben elég király király volt. A második körben Michael Jacksonként mutatta meg magát, amivel sikerült annyira meggyőznie a közönséget, hogy a nap egyik legnagyobb tapsát zsebelte be.

Megvan a Sztárban sztár győztese
Vasárnap este volt a TV2 átváltozó showjának fináléja.

A zsűri ezúttal nem értékelt, csak a nézők szavazatai számítottak, ez alapján dőlt el az est végén, hogy ki az ország legsokoldalúbb előadója 2017-ben.

A Sztárban sztár ötödik szériáját végül Horváth Tamás nyerte.

A második helyezett Király Viktor, a harmadik Pápai Joci, a negyedik Janicsák Veca lett.

Horváth Tamás a fináléban elmondta: győzni jött a Sztárban sztárba, de nagyon meghatódott az eredményhirdetéskor. Az énekes 1 millió forintot nyert, amelyet a Heim Pál Gyermekkórház javára ajánlott fel.

Horváth egyébként a mezőny talán legkevésbé ismert énekese volt. 2009-ben az RTL Klub Csillag születik című műsorában volt látható először, ezután hosszú ideig nem szerepelt televízióban, az interneten viszont annál aktívabb volt, számos dalt jelentetett meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik