Szórakozás

Csősz Boglárka depressziós lett a luxusélettől

A Feleségek luxuskivitelben szereplője hét éve ment hozzá a török milliárdoshoz és habár most már élvezi közös életük minden pillnatát, nem volt ez mindig így.

A kapcsolatunk első két éve rettenetesen nehéz volt. Sokat szenvedtem, miután Isztambulba költöztem. Egy tőlem távol álló, számomra ismeretlen kultúrába kellett beilleszkednem úgy, hogy a családom, a barátaim nem voltak a közelben, még a nyelvet sem ismertem. Nekem normális dolog, hogy beszélgetek ismeretlen embe­rekkel, férfiakkal is, náluk nem így működik. A családi asztalnál például az apósom a fő ember, ő beszél, és ha nem tetszik neki egy téma, leállítja a beszélgetést. Teljesen más a török etikett. Furcsa volt az is, hogy mások előtt nem csókolózhatunk a férjemmel, nem bújhatunk össze

– mesélte a Borsnak Csősz Boglárka, aki a nehézségek miatt depressziótól szenvedett, de 14 évvel idősebb férje segítségével sikert kilábalnia belőle.

Luxus Boglárka: Amelyik férfinek nincs pocakja, ott nincs pénz se
Újabb bölcsességet osztottak meg a luxusfeleségek.

Annyira megviselt a megfelelni akarás, hogy depressziós lettem. Sokat szenvedtem, mivel még beszélgetni sem tudtam másokkal a nyelv miatt. Olykor azt éreztem, beleszakadok a megfelelni akarásba. A férjem szerint túlzottan stresszeltem, mert azonnal akartam mindent. Nem kellett szakember a depresszió miatt, mert felismertük a problémákat. Elkezdtem foglalkozni magammal, naplót írtam, és figyeltem az embereket. A viselkedésüket és a nyelvet. Most már nagyon tisztelnek, elfogadtak, én pedig megszerettem a török szokásokat. Nekem tényleg a férjem volt a terápiám. Ma már azt gondolom, a magyar társadalom sok mindenben sivárabb a törökhöz képest.

Kiemelt kép: Viasat3

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik