Szórakozás

Ázsia Expressz: Megyeri Csilla bevallotta, hogy hazudott

A rusnyázásról elhíresült wannabe celeb, Megyeri Csilla is szerepel a TV2 új realityjében, az Ázsia Expresszben. Megyeri a barátjával, Zsolttal vágott neki a földrésznek, hogy napi egy dollárból éljenek túl napról napra.

A második részben Csilla megígérte a családra vágyó Zsoltinak, ha megnyerik az Ázsia Expresszt, jöhet a baba. Ám mint kiderült, nem mondott igazat.

Berki szerint Megyeri Csilla mindenre képes, hogy a médiában szerepelhessen
A herevasalt celeb határozott véleményt fogalmazott meg a rusnyázásról ehíresült, a TV2 több műsorában szerepet kapó modellről.

Azt hazudtam! Valamivel motiválni kellett Zsoltit, hogy mennyire sikerült, az kiderül az adásokból. Kettőnk közül ő szorgalmazza jobban, hogy le­gyen családunk. Ő 34 éves, én harminc. Tisztában vagyok azzal, hogy a gyerekek adják az élet értelmét, de még várnék egy kicsit. Nem szülnék a társadalmi elvárás miatt. Az anyukám 32 volt, amikor én érkeztem. Késői gyerek va­gyok, tizenegy éve házasok voltak, amikor jöttem. Hál’ istennek, anyukám se stresszel azzal, hogy siessek, nincs nyomás rajtam. Persze, ha úgy akarja a jóisten, akkor jön

– mondta a Borsnak Megyeri Csilla, aki úgy érzi, Zsolti a “nagy pofáját” szereti benne.

Vannak lá­nyok, akik a kapcsolatban a bólogatós kutya szerepét ve­szik fel. Ha én nem értek egyet Zsolttal, akkor azt nagyobb decibellel adom a tudtára. Cserfes csaj vagyok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik