Szórakozás

19 évig nem volt szabad hétvégéje Pachmann Péternek

Pachmann Péter tavaly decemberben jelentette be, hogy 19 év után kiszáll a Tényekből, és csak a TV2 reggeli műsort vezeti tovább. Amíg az adó hírműsorát vezette, nem volt szabad hétvégéje. Mint mondja, könnyű volt megszokni a több szabadságot.

A jót könnyű megszokni, de még mindig szombat délben bekattan, hogy indulnom kell híradózni. Mindennek megvan az előnye és a hátránya, tény, hogy a híradózás rengeteg időt vett el a gyerekeimtől, vágytam arra, hogy többet lehessek a családommal. Még egy kicsit szokatlan érzés, hogy ráérek elmenni velük kirándulni vagy wellnessezni. Szeretem az új életemet. A Mokka miatt öt órakor kelek. Kezd kialakulni egy új rituálém: munkába indulás előtt az első kávémat a kislányom ágyánál iszom meg, miközben nézem, ahogyan alszik

– mondta a Borsnak Pachmann, akit apukaként saját bevallása szerint kenyérre lehet kenni.

Timi, a feleségem képviseli a rendszert az életünkben, különben káosz lenne, mert én mindig mindent megengednék magunknak! Balázsnak pél­dául engedném, hogy este tíz óra után legózzon még egy kicsit. De jön a feleségem, és szól, hogy bizony takarodó, mert másnap iskola.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik