Szórakozás

Stohl Luca: Sokan kihasználják az apámat!

Stohl Luca a Borsnak elmondta: aggódik néha az apjáért, Stohl Andrásért, aki hajlamos túlvállalni magát. A FEM3 műsorvezetője szerint Stohl András talán legnagyobb hibája, hogy nem tud nemet mondani, és ezért sokan kihasználják.

Szerintem az egyik legjobb tulajdonsága, hogy jóindulatú, távol áll tőle a gonoszkodás, a be­szólogatás. Emellett kiváló a humorér­zéke, ami rengeteg helyzetben segít rajta. Segítőkész, a családjáért, a barátaiért tűzbe menne. Van olyan tulajdonsága, ami jó és rossz is, ez pedig az érzelemvezéreltsége. Különböző élethelyzetekben ez hol pozitív, hol negatív jellemvonásként jelentkezik. A legrosszabb tu­lajdonsá­ga, hogy képtelen nemet mondani. Ezzel gyakran visszaél­nek, ezért dolgozik szinte éjjel-nappal

– mondta Stohl Luca, aki nem is tagadja, pár külső tulajdonság mellett a munkához való hozzáállása is apai örökség.

Azt hiszem, külsőben leginkább a szám és a hajam színe olyan, mint az övé, aztán itt nagyjából ki is merül a külső je­gyek hasonlósága. Ami a belsőt illeti: éppolyan pontos vagyok, mint ő, nagyon figyelek arra, hogy mindenhová időben odaérjek, ebben teljesen rá ütöttem. A munkával szembeni alázat és a munkabírás is az ő „örök­sége”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik