Szórakozás

Puskás Peti: Bárhova nézel, szidnak az emberek

Puskás Peti nehezen viseli az X-Faktorral járó kritikákat akár róla, akár versenyzőiről van szó. Leginkább a gyűlölködés zavarja a The Biebers frontemberét: a közösségi médián keresztül üzennek neki és növendékeinek a rosszakarók.

Pont anyukám kérdezte a múltkor, hogy miér­t bírják nehezen a mostan­i versenyzők a felhajtást. Azért, mert nagy a nyomás a közösségi média oldaláról. Amikor én voltam a tehetségkutatóban, akkor maximum blogok voltak. Most bárhova nézel, szidnak az emberek. Az én ismerőseim is leírják, ha nem tetszik nekik valami, közben meg amikor személyesen találkozunk, akkor eszébe nem jutna mondani. Ez még nekem is rosszul­esik, ahogy a rosszindulatú, trágár levelek is, de én már megtanultam kezelni. Nehezen viseltem, amikor Violát sokan bántották. Ő nem azért jött, hogy csecsemőket gyilkoljon le, erre nagymamák, akik az unokáik­kal fotózkodnak, írták, hogy rohadjon meg a hangjával együtt. Milyen dolog ez…

– mondta a Blikknek Puskás, akitől azt is megkérdezték, miért tűnik rosszkevűnek az elmúlt időben.

Nem vagyok rosszkedvű, csak feszültség van rajtam. Az átlagnál többet vagyok próbán, szinte semmi szabadidőm nincs, mert fontos, hogy jó legyen a versenyzőm szombati produkciója. Mentorként megélem azt, hogy valaki kritikát kap, egy műsorban vitatkoznak róla. Empátia kérdése, átérzem, ha bírálják a teljesítményét, ugyanúgy elszomorodom ahogy ő, de a csúcspontot is együtt éljük meg. Most például nem tudtam aludni éjszaka, hogy a próba milyen lesz, ennyire rányomja a bélyegét a mindennapokra a műsor.

(Kiemelt kép: Berecz Valter)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik