Szórakozás

Rubint Réka újra összehozta 16 éve elvált szüleit

Rubint Réka szülei 33 házasságban töltött év után elváltak, és ennek már 16 éve. Nemrég azonban Rubint békítő hadjáratának következtében újra összemelegedtek, olyanannyira, hogy együtt utaztak el Balira.

A így nyilatkozott a válásról a fitneszguru a Borsnak:

Amikor a szüleim elváltak, már Larát vártam és házasságban éltem, de édesapámhoz nagyon közel álltam, mint minden kislány, gyerekként én is apás voltam. Magam sem gondoltam volna, hogy felnőttként ennyire megérint, de el kellett fogadnunk a döntésüket. Mivel anyukám maradt egyedül, nem erőltettük a nagy közös családi összejöveteleket, inkább őt támogattuk. Bár apukámmal is tartottuk a kapcsolatot, a viszony csak a legfontosabb családi ünnepekre korlátozódott.

Másfél éve viszont újra felcsillant a remény, ugyanis édesapja és új felesége elváltak. Így Rubint rengeteg energiát fektetett abba, hogy kibékítse szüleit, többek között mindkettőjüket beszervezte az alakreform táborába, melyet Balin tartott.

Azóta egyre több időt tölt együtt a két, közel 70 éves ember, bár még maguk sem tudnak mit kezdeni a kialakult helyzettel.

A legmeghatóbb az volt, hogy újra láttam azt a mély szeretetet köztük, amit gyerekkoromban. Hiszen mégis leéltek egymás mellett egy életet.

Kiemelt kép: Instagram / @rekarubint

Ajánlott videó

Olvasói sztorik