Szórakozás

Béres Alexandra befejezte: nem ad ki több DVD-t

Béres Alexandra tucatnyi DVD-t adott ki pályafutása során, de most úgy döntött, elég volt. Most jelenik meg az utolsó lemeze.

Azért döntöttem így, mert maga a formátum szerintem a végét járja. Mindenki az internetről tölt le tartalmakat vagy másolja a DVD-ket, miközben a létrehozásuk ugyanannyiba kerül. Gazdaságilag nem éri meg, de nem is azért csináltam, hanem azért, mert sokan kérték, várták. Azok, akik otthon szeretnek tornázni, mert nem tudják megfizetni, vagy annyira nincs idejük, pici babával vannak otthon, esetleg szégyellik, hogy ducik. Úgy éreztem, felelős vagyok értük, mert ők szeretnék, hogy ott legyek velük a nappaliban. Nagy volt rajtam a nyomás, ezért öt év szünet után elkészítettünk egy DVD-t, ami a negyven kedvenc gyakorlatomat, húsz év tapasztalatát tartalmazza

– mondta a Borsnak Béres, aki hozzátette: bár több lemeze nem jelenik meg, nem vonult vissza.

Családi tragédia kovácsolta össze Béres Alexandra családját
Elhatározták, hogy minél több közös élménnyel szeretnének gazdagodni.

A fitneszedző a jövőben is tart majd órákat élőben és az interneten, járja az országot, sok rendezvényen, egészségnapon vesz részt. Jövő héten például fiatal vállalkozóknak ad ingyenes előadást a Fiatal Vállalkozók Hetén.

Béres Alexandra azt is elárulta, hogy nyolcéves Panna lánya már most követi őt a sportolás terén.

Ritmikus sportgimnasztikában már versenyez, sok kis kupája van. Nem erőltetjük, a mozgás öröméért tornázik, táncol, pont olyan, mint én régen. A világbajnoki győzelmemet nem én, hanem az apukája mutatta neki a YouTube-on. Megnézte, és azonnal szaladt hozzám, hogy tanítsam meg neki az egykezes fekvőtámaszt. Flóra életében is nagy változás történt, két hete kezdte el az óvodát.

(Kiemelt kép: TV Paprika)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik