Szórakozás

X-Faktor: Valóra vált Puskás Peti rémálma, az olasz Serena pedig magyar népdalt énekelt

Amellett, hogy a gyors ütemben fogyatkozó versenyzők miatt változott a negyedik élő adás felépítése és menete, a show ezúttal is Kiss Ramóna villantásgyanús táncával indult el. Mivel már csak hat énekes küzd a győzelemért, ezért belassították a kiesést, így a műsor végén csak egyvalakitől kellett búcsúzni. Az egyéni produkciók mellett pedig három duettet is hallhattunk.

Az elsőként színpadra álló Abaházi Nagy Líviát bekebelezte a dala Gáspár Laci szerint, aki úgy érzi, hogy az operaénekesnő kezdi feladni a versenyt. ByeAlex viszont annyira kaotikusnak találta a produkciót, hogy nem tudta eldönteni, hogy tetszett neki vagy nagyon rossz volt.

Nagy Bettina Zsoltiról, a békáról rappelt, az előadása egy pontján pedig még Tóth Gabi exe, Trap kapitány is feltűnt. Puskás és Radics Gigi szerint azonban egyáltalán nem volt átütő és nem is ebbe a versenybe való volt a dal.

Gulyás Rolandot egész héten arra gyúrta a mentora, hogy lazább legyen a színpadon, de a mozgásán nem sikerült sokat javítani. Gáspár Laci szerint darabos volt, de őt ez egyáltalán nem zavarta, abban pedig egyetértett ByeAlexszel, hogy az énekesnek a döntőben van a helye. Az értékelés végén Kiss Ramóna még arra is próbálta rávenni a srácot, hogy táncoljanak, de risza helyett, csak letaposta a szoknyáját.

Ricco és Claudia produkció megosztotta a mentorokat. Hangban ezúttal is hibátlanok voltak, Puskás és ByeAlex azonban nem érezték, hogy az előadás elérte volna az ingerküszöbüket. Radics Gigi viszont odáig volt meg vissza és azt is elmondta, hogy őket szeretné lázni a saját mentoráltja mellett a döntőben.

Berta Dániel hiába kapta vissza a seprűgitárját, elég vérszegény volt a Michael Jackson feldolgozása. Gáspár Lacinak nagyon rosszul esett a produkció. Radics Gigi szerint is túl nagy falat volt, így nem is élvezte, pedig szeretett volna jókat mondani.

Az olasz Serena Rigacci egy magyar népdallal húzta meg a biztosat. Radics szerint is jó taktikai lépés volt, de a mentorok egyöntetűen elégedettek voltak vele.

A duettek sorát Gulyás Roland és Berta Dániel kezdték, akik Gáspár szerint jól álltak egymásnak.

Ricco és Caludia párosát Abaházi Nagy Líviával egészítették ki, akik álló tapsot kaptak a mentoroktól, kivéve ByeAlexet, aki ülve maradt és elmondta, hogy nagyon utálja az ehhez hasonló dalokat.

ByaAlex két mentoráltja, Nagy Bettina és Serena Rigacci duettje zárta az estét. Hiába szobatársak a lányok, a mentorok mégse éreztek a “barinőséget” és az összhangot.

Az eredményhirdetés aztán nehéz pillanatokat okozott Puskás Petinek, hiszen két mentoráljanak kellett párbajoznia egymással. A zsűritagok 3-1 arányban Berta Dánielnak szavaztak újabb esélyt.

X-Faktor: kétszer vált el ugyanattól a férfitól Abaházi Nagy Lívia
Az operaénekesnő párja ráadásul otthagyta miatta a papi hivatást is.

A versenytől az operaénekes Abaházi Nagy Líviának kellett búcsúznia.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik