Szórakozás

Kulcsár Edina boldog, hogy sikerült megváltoztatnia a pasiját

A szépségkirálynő és párja komoly lépésre szánták el magukat kapcsolatukban: közös házat építenek. Mindezt úgy, hogy esküvőről egyelőre szó sincs, sőt Kulcsár Edina azt is elárulta, hogy akadnak olykor mélypontok is.

Komoly elhatározásra jutott Kulcsár Edina és párja
A világ második legjobb nője élete egyik legnagyobb fordulópontja előtt áll.

Jól vagyunk, de vannak mélypontok, jobb és rosszabb időszakok. Nem volt könnyű összecsiszolódnunk. Persze az ember a közösségi médiában nem mindig osztja meg, ha baj van, vitatkozik vagy éppen rosszban van a másikkal. Én a saját felületeimen azért nagyon őszinte va­gyok, sokszor írom le, ha bánt valami. Erős személyiségek va­gyunk mindketten, kimondjuk a véleményünket. Nem napi téma köztünk az es­küvő

– magyarázta a Borsnak Kulcsár, aki arról is beszélt, hogy a korábban szingliséghez szokott pasiját sikerült megváltoztatnia.

Mindent elmondunk egymásnak, és ma már nem heti három nap van fiús programja, hanem sokkal kevesebbet. A szerelmem eleinte nem tudta kezelni ezeket a vitás helyzeteket, de komolyan mondom, igazán klassz pasi, mert felnőtt létére képes változni. Én is igyekszem, remélem, napról napra könnyebb lesz velem!

❤️

Közzétette: Edina Kulcsar – 2017. október 31.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik