Szórakozás

Kiderült, hogy kisfiút vagy kislányt vár Kapócs Zsóka

kapócs zsóka (kapócs zsóka, )
kapócs zsóka (kapócs zsóka, )

Egész életében azt gondolta, hogy ha egyszer gyermeke lesz, az biztosan lány lesz. Tévedett. Egy ideje tudja, hogy kisfiút vár, de nem akarta csak úgy szimplán elmondani, ezért egy amerikában népszerű módszert választott a bejelentésre. 

A barátnőm találta ki, hogy mennyire jópofa lenne, ha úgy árulnám el a kisbabám nemét, ahogy például Amerikában szokás. Legyen egy szép nagy torta, amit felvá­gok, és abból, hogy milyen színű belül, kiderül, hogy kislányt vagy kisfiút hordok a szívem alatt.

– írja a Bors.

Kapócs egy pilisszentiváni óvodába sétált be a tortával, ahol a gyerekek nagy örömmel fogadták az édességet és a bejelentést is.  Természetesen a tesztek szerint teljesen egészséges fiúnak nagyon örül:

Amikor felhívtak a Czeizel Intézetből, hogy kisfiú, sikítva ismételtem: fiú! Nem hittem el. A párom nagyon boldog volt, ő fiút akart. Én is nagyon örülök, édes kis húsom. Úgy szeretem már most. Erre a világra fiú való. Kemény, kis tökös gyereket fogok nevelni belőle, aki nagyon tud szeretni. Ezek a fontos dolgok.

Kiemelt kép:  MTI / Mohai Balázs

Ajánlott videó

Olvasói sztorik