Szórakozás

Puskás Peti barátnőjét is zaklatták szexuálisan

Sárosdi Lilla nyilvános vallomása óta rengetegen csatlakoztak a #metoo kampányhoz. Az X-Faktor mentorának barátnője, Eke Angéla is bevallotta néhány hete, hogy szexuális zaklatás áldozata volt. A Hungary’s Got Talentben is feltűnt színésznő nem akarta elárulni története részleteit, ahogyan zaklatója nevét sem.

Nem fogom kiírni ami velem történt, hanem terjeszteni fogom szóban a történetemet (kizárólag magánbeszélgetés keretében!) az illető nevével együtt. Ha ennek köszönhetően csak egy nő is elkerüli a vele való “kellemetlenséget” az már megérte

– írta közösségi oldalán Eke, aki a Borssal megosztott néhány részletet.

Velem évekkel ezelőtt történt hasonló eset, aminek a részletei­vel nem állok a nyilvánosság elé. A támadó személyét illetően sem az a lényeg, színházi ember-e vagy sem, hanem hogy hatalmi visszaélés történt.  Nehéz idők várnak az egész színházi világra. Amióta felszínre jöttek a történetek, a kollégáimmal sokkal nyíltabban meséljük egymásnak a tapasztalatainkat. Borzalmas és egybehangzó elbeszéléseket hallottam. Félelmetes, hogy ki tudja, melyik lesz a következő színház, ahol kiteregetik a szennyest. Megterhelő ez lelkileg a szakmában, régi sebek, fájdalmak és félelem, sokan ezért nem mernek megszólalni. Nagyon sok titok lapul a színfalak mögött. Az bánt, hogy ezek a történések megpecsételik a szakmánkat, pedig ez a jelenség más területeken is tapasztalható.

Marton László megszólalt: Bocsánatot kérek
Pályája során arra törekedett, hogy másokat ne bántson, hanem segítsen, írja a rendező.

Puskás Petit is megrázta párja története.

Sokat beszélgettünk korábban is erről Angélával. Nagyon meglepődtem az egészen, és természetesen szíven ütött, hiszen a szerelmemről van szó. Sokkal sötétebb háttere van ennek az egésznek, mint elsőre látszik. Szomorú, hogy egyelőre nem mindenki meri elmondani pontosan, ki zaklatta.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik