Szórakozás

Angelina Jolie fekete mágiával akarta visszaszerezni Brad Pittet

 

Egy kizárólag fehér mágiát használó boszorkány, Carrie Kirkpatrick figyelmeztette Angelina Jolie-t, hogy nem helyes, amit csinál. Szerinte Jolie kötés-tetoválást használt Brad Pitt visszaszerzésére. 

A boszorkány úgy hallotta – nem tudni, honnan – hogy Jolie bizarr szerelmi rituálékat végez a házasság újraegyesítése érdekében. A fehér mágus szerint nem szabad az ilyen dolgokat befolyásolni, ha a frigy tényleg az égben köttetett, akkor valami módon úgyis utat talál magának a szerelem, és jól alakulnak a dolgok.

Angelina Jolie: "Nem örülök, hogy egyedül vagyok. Nem akartam ezt"
Jolie pont egy éve, tavaly szeptemberben jelentette be, hogy Brad Pittel válnak 12 év után.

A Star magazin hozta le a cikket, miszerint Angelina furcsa, sötét varázslatokkal próbálja visszahódítani férjét, Pittet, írja a Daily Mail.

A fehér mágia tanai szerint mindenkinek szabad akarata van, és aki ezt próbálja befolyásolni, szörnyű hibát követ el. Jolie és Pitt valóban készíttettek közös tetoválást, mielőtt felbomlott volna kapcsolatuk, de hogy ez valójában mit jelképez, és köze van-e a fekete mágiához, nem tudjuk, bár egyes híresztelések szerint Jolie mindig is vonzódott a sötét dolgokhoz.

Kiemelt kép: gettyimages

Ajánlott videó

Olvasói sztorik